Het Groene netwerk

De juiste expertise

Het landschap bestaat uit een grote hoeveelheid complexe factoren. Factoren als bodem, water, plant, die en mens staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar.

Om tot een natuurlijke omgeving te komen die goed rendeert en floreert, is het inzetten van de juiste kennis op het juiste moment van groot belang. NLadviseurs is bekend met deze factoren en hun onderlinge samenhang. Wij hebben diverse specialisten in dienst en vullen waar nodig kennis aan vanuit ons netwerk om complexe vraagstukken te kunnen beantwoorden.

Verantwoordelijk voor elkaar

Wij geloven dat we niet alleen voor onszelf op deze aarde zijn. Daarom vinden we het belangrijk de kennis die we hebben te delen, zowel binnen als buiten ons werkveld. We willen van betekenis zijn voor studenten die zich toeleggen op bos- en natuurbeheer. Dit doen we door hen bij ons kennis te laten maken met de praktijk. Op landelijk maatschappelijk niveau zetten we ons in voor organisaties als A Rocha. Een kleinschalige organisatie die zich inzet voor verbetering van het milieu en behoud van bestaande landschappen.  Daar waar zij kennis en middelen tekort komen, springen wij bij om te helpen kwaliteit te waarborgen.

       

Golfbaanarchitecten

Alan Rijks Golf Course Design ontwerpt en realiseert golfbanen en golf resorts, nationaal en internationaal. Het bedrijf is ruim 25 jaar geleden opgericht.

Jol Golf Design is specialist in het ontwerpen van golfbanen in relatie tot natuur en landschap.
De golfbaanontwerpen staan garant voor een optimaal spelplezier van zowel beginnende als van gevorderde spelers. Een belangrijk deel van de portefeuille van Jol Golf Design is de analyse (Quality Scan) en de verbetering (reconstructie & renovatie) van bestaande banen.

Mastergolf International levert professionele ontwerpen voor de aanleg van golfbanen en (golf)landschappen. Ook voor renovaties en gedegen advies bij bestaande banen staat zij garant voor betrokkenheid en een uniek eindresultaat.

The Golf Environment Organization

De Golf Environment Organization is een snel groeiende organisatie die een internationaal certificaat voor duurzaam golfbaanbeheer faciliteert. Nederland is wereldwijde koploper als het gaat om dit certificaat.