• 22-08-2019
  • Nieuwsbrief

Hebt u al een account op On Course?

U bent waarschijnlijk al druk bezig met GEO op het nieuwe On Course; een online portal dat ingericht is door GEO International in samenwerking met de NGF. Dan weet u vast ook dat het portal bestaat uit drie categorieën; Natuur, Milieu en Samenleving waarin vragen staan die u beantwoordt en desgevraagd voorziet van aanvullende informatie, zoals een kaartje, een rapport of notitie. NLadviseurs begeleidt u en andere golfbanen bij het GEO-traject, we controleren de ingevulde gegevens op volledigheid en relevantie. Daar waar nodig geven wij tips en adviezen om u goed voor te bereiden op de audit.

Laat ons uw steuntje in de rug zijn; informeer naar de mogelijkheden via info@nladviseurs.nl.

Wacht niet te lang met het aanmaken van een account

Maar misschien hebt u nog geen account aangemaakt, omdat het bijvoorbeeld nog even duurt voordat uw hercertificering eraan komt. Wacht daar niet te lang mee. Hoe eerder u begint met registreren en invullen hoe beter het is. Het nieuwe On Course is erop gericht dat u jaarlijks uw bestaande gegevens controleert, aanvult en bijstelt. Zo blijft GEO een doorlopend traject dat onderdeel is van uw dagelijks beheer. NLadviseurs biedt golfbanen een begeleidingstraject waarbij we jaarlijks de voortgang van de GEO-doelstellingen met u doornemen. Zo borgt u het proces in uw organisatie en is hercertificering niet langer een hoge drempel.

Account aanmaken

Een account aanmaken is heel eenvoudig:
·        Ga naar de website https://getoncourse.golf/Account/Login en selecteer de optie ‘1 - Located in Sweden, Portugal, Flanders or Netherlands’ bij de abonnementsvorm. Gebruik van het Get On Course is in dat geval gratis.
·        Maak een account aan voor uw golfbaan.
·        Nodig een van de NLadviseurs uit als teamlid, zodat wij u kunnen begeleiden bij het On Course traject.

Seminar over GEO On Course 13 september

Op vrijdag 13 september organiseert de NGF een seminar over de kansen die GEO biedt. Ook zal er tijdens het seminar uitleg gegeven worden over hoe het On Course platform werkt en wat er van u verwacht wordt. Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn: Hoe creëer je draagvlak voor duurzaam golfbaanbeheer, hoe communiceer je het beleid intern en extern, hoe benut je de kansen die het GEO-certificaat biedt?

Wij zijn er vrijdag 13 september bij en het lijkt ons leuk u daar te ontmoeten!
Meer informatie over het seminar vindt u op: https://events.ngf.nl/GEOseminarKLMOpen2019.

Bekijk vergelijkbare posts