• 19-09-2016
  • Workshop

GolfGIS gebruikersdag 2016

GolfGIS gebruikersdag 2016

Op 17 november is het weer zover! Dan bent u van harte welkom op onze gebruikersdag. Speciaal voor onze GolfGIS klanten organiseren wij kosteloos een middag waarop u zich bij kunt laten praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van GIS.

Wat kunt u verwachten?
In korte flashes ziet u de nieuwste ontwikkelingen aan u voorbij trekken. Zo is er onlangs de Golfbaan Dataviewer gelanceerd door de NGF. Een soort Google Maps-omgeving waarin iedereen golfbanen in Nederland tot in detail kan bekijken via de nationale kaartlaag die daar gepresenteerd is. Golfbanen kunnen aan deze kaartlaag zelf andere kaartlagen toevoegen met beheerinformatie van hun terrein. Met een slimme koppeling naar GolfGIS is dit snel geregeld.

Maar dat is niet het enige nieuwe op het gebied van GIS. Deze middag presenteren we met trots GolfGIS Mobile. Een nieuwe app die we op wens van onze gebruikers voor u hebben ontwikkeld. U kunt ’s middags meteen aan de slag met deze nieuwe mobiele viewer.

Om uw kennis en vaardigheden op te frissen, bieden we tot slot nog een uitdagende workshop aan. U gaat met een praktische casus aan de slag. Wanneer u op een handige manier de juiste informatie uit GolfGIS aan elkaar weet te koppelen en te analyseren, zult u in staat zijn het juiste advies te geven met betrekking tot de vereiste beheermaatregelen. Maar let op: we zullen een aantal struikelblokken in de kaartlagen verstoppen. Aan u om ze handig te omzeilen.

We hopen u allen op 17 november te zien op Landgoed Larenstein!

Aanmelden voor de GolfGIS gebruikersdag 17 november 2016

Programma en locatie

Programma
12:00                     Inloop met lunch
13:00                     Welkom en nieuwsflashes
13:35                     GolfGIS mobile met en voor de gebruiker
14:45                     Pauze
15:00                     Workshop bomenkap in de praktijk en GolfGIS
15:45                     Vragenronde + afsluiting
16:00                     Borrel

Locatie:
Kennislandgoed Larenstein
Gebouw Helicon Opleidingen Velp
Larensteinselaan 26B
6882 CT Velp

Bekijk vergelijkbare posts